Müdürün Mesajı

&

DEĞERLİ ANNE-BABALAR,

Bahçeşehir Koleji olarak, Bahçeşehir Uğur Eğitim Kurumlarının,
yarım asrı aşkın eğitim tecrübesi, güvenilirliği, başarıları, yenilikçi bakış açısı ve uluslararası profili ile Bahçeşehir bölgesinde açılan ilk kolej olmanın gururunu yaşıyoruz.

Dünya Okulu vizyonumuz,  Kişiye Özgü Öğretim Modelimiz, Dijital Dünya Okulu uygulamalarımız, STEM-A uygulamalarımız ile öğrencilerimizi, 21. yy becerileriyle donatılmış,  dünya ile yarışan bireyler olarak hayata hazırlamak temel hedefimizdir.

Dünya standartlarında bir eğitim için amacımız; Anaokulundan Üniversiteye yaşam boyu sürekli eğitim öğretim hizmeti veren, eğitimde teknolojiyi etkin bir şekilde kullanan, Türkiye genelinde aynı standart ve kalitede sunduğu eğitim hizmeti ile eğitimde fırsat eşitliği yaratan, hem akademik hem de sosyal alanda sınavlara ve hayata yönelik başarılı öğrenciler yetiştiren, Yabancı dili “ana dil edinme” modeli ile yaşayarak öğreten, düşünen, sorgulayan, araştıran, kendini ifade eden, paylaşan, özgüveni yüksek, sporda ve sanatta başarılı, kendi kültürünü benimsemiş ve aynı zamanda   evrensel değerlere saygılı bireyler yetiştirmektir.

Türkiye’nin geleceğine yön verecek çocuklarımızın eğitimi; mesleğinde tecrübeli, özgüveni yüksek, alanında yetkin, kendisinin ve başkalarının özgürlük alanını ve sınırlarını iyi bilen; insanları, özellikle öğrencileri seven, onlara yeni bilgi ve olumlu davranışlar kazandırmaktan büyük keyif alan, BAHÇEŞEHİR OKULLARI'nın yönetici ve öğretmenleri ile mümkün olacaktır.

Saygı ve Sevgilerimle.

Ali ÖZDEĞİRMENCİ